Co k Vánocům pro pejskaře??

 

Do Vánoc není daleko a proto Vám přinášíme několik tipů pod stromeček, pokud je někdo z rodiny nebo kamarádů pejskař. My pejskaři jsme, no taková řekněme "zvláštní" sorta lidí. Většinou dostáváme dárky pro našeho chlupáče raději, než pro nás samotné... no jdeme se na to podívat.

  • Plecháček

Jestli něčím rozhodně neurazíte, tak je to plecháček s motivem pejska. Například u nás máme několik plecháčků s různými plemeny pejsků. Vybere si každý.

  • Lízací podložka

Lízací podložka od LickiMat neurazí žádného pejskaře. Slouží k uklidnění a zabavení. Jednoduše na ní namažete nějakou dobrotu a o zbytek se postará pejsek. A co víc, dá se i zmrazit. Například můžete použít tvaroh, pyré z jakéhokoliv ovoce, které má pejsek rád, arašídové máslo pro psy nebo speciální pasty přímo dělané na tyto podložky.

  • Hračka

Kdo má pejska "ničitele", tak takový dárek určitě ocení. Doporučit určitě můžu hračky Kiwi Walker. Jsou barevné, odolné a dokonce plavou ve vodě. Na výběr je z několika tvarů. A pokud pejsek spíš preferuje měkké hračky, i ty u nás najdete.

  • Masíčka od Čumáka pro čumáka

Tohle je totální pecka. Naprosto 100% sušené masíčko. K dostání hned v několika příchutích - krůtí, hovězí a vepřové. U nás na e-shopu navíc najdete i ve výhodných baleních.

  • Poukaz na fotografování

Jeden z těch osobitějších dárků je poukaz na stylové fotografování, které Vám rádi zprostředkujeme. Práci našeho dvorního fotografa si můžete prohlédnout na jeho osobních webovkách ,osobně v našem salonku anebo ZDE

  • Nový slušivý kabátek

Hlavně majitelé malých pejsků pod Vánočním stromečkem ocení i nějaký slušivý obleček. Jako tip mohu dát například reflexní zimní bundičku Waudog. Jak už napovídá název, pejsek bude vidět i ve výrazně ztížených světelných podmínkách. Nebo Hunter bundička Uppsala je naprostá novinka k dostání hned ve třech barvách. Béžové, Černé a Khaki. Mezi svetříky mohu doporučit i naší novinku svetrů ze 100% české bavlny. Asi bychom takhle mohli vyjmenovat spousty a spousty dalších oblečků...ale... jukněte sem: OBLEČKY

  • Buďte vidět i ve tmě se světýlkem Orbiloc

Tohle světlo vydrží všechno. Je voděodolné, nárazuvzdorné, viditelné na vzdálenost až 5 m a baterie vydrží opravdu dlouho. Navíc je k dostání ve třech variantách. Navlíknout na obojek, jako klip nebo na karabině.  

  • Šampon pro čistý kožíšek

Všichni, kdo nás alespoň trochu znáte, tak víte, že nedáme dopustit na čistě přírodní kosmetiku WildWash. Hlavní složkou jsou bylinky a éterické oleje. Takže žádné parabeny, ftaláty ani fosfáty, která na psí kožíšek rozhodně nepatří. Navíc nejsou testované na zvířatech. Pokud budete váhat s výběrem, nebojte se na nás obrátit. Rádi vám poradíme!

  • Balíček na míru

To je něco extra. Je váš pejsek například alergik ? Nevadí řeknete nám vaše požadavky a sestavíme vám balíček pod stromeček „na tělo“. Nebo máte vybráno a chcete tomu dát jen estetický vzhled? Ani to není problém... eshop@royalpets.cz

  • Dárkový poukaz do našeho salonku

Jako posední záchrana může být dárkový poukaz přímo k nám do salonku