Lebedíme si s Lebeddie

Máme novinku... ortopedické pelíšky od slovenské značky Lebeddie!!! Pojďme si je představit...

cropped-lebeddie-logo-trademarked-1

Matrace

Spodní vrstva (4-5 cm) na podporu celého těla a horní vrstva (3-4 cm) z paměťové pěny zaručí, že se váš chlupáč vyspí opravdu do růžova. Teplem horní vrstva měkne a vytvaruje se přesně podle těla. To pak napomáhá kloubům a zdravému spánku. Navíc je celá matrace chráněná voděodolným potahem, který můžete prát. Takže, když chlupáč přiběhne celý mokrý z procházky a vběhne rovnou na pelíšek, matraci se nic nestane. 

2021_11_11-andy1548-1

Potah několika barev

Pelíšek je potažen látkou zvanou Velvet. Není nic měkčího a příjemnějšího na dotek. Na údržbu je to nejlepší, co můžete dostat. Psí srst se na něj nelepí a můžete ho v klidu hodit do pračky. Zároveň je i opravdu odolná. Jestli máte pejska ničitele, tak nesáhnete vedle. Zip je schovaný pod pruhem látky aby ho zvědavé nosíky nekousali. A barva? Tady si přijde na své asi každý. Tmavě modrá, hnědá, krémová, šedá, tmavě zelená, žlutá a růžová. Neříkejte, že byste si nevybrali. :)

Boční polstrování

Celé boční polstrování je 100% recyklovaný polyester. Výhodou je boční zip, kterým výplň můžete dle potřeby odebrat nebo přidat. Přesně, jak to bude chlupáčovi nejpříjemnější. Při pořízení je polstrování napěchované jak jen to jde, aby se zabránilo deformaci pod váhou pejska a byl zachován tvar.

Design

Pasuje do každého interiéru. Spousta lidí si zakládá na pěkném a ladícím bytě. Harmonicky tvarovaný pelíšek Lebeddie zapadne kamkoliv a nikde neudělá ostudu. Určitě se vás návštěva zeptá, co to máte za krásný pelíšek. Navíc si na něj můžete nechat vyšít například i pejskovo jméno!

Udržitelnost

Tomuhle dáváme jasný palec nahoru. A proč? Protože celý kontent Lebeddie je založen na šetrnosti k životnímu prostředí. Takže pokud se pelíšek opotřebuje, tak nemusíte kupovat celý nový, ale jednoduše dokoupíte opotřebovanou část, kterou vyměníte a vesele používáte dál.

Druhy

Jednoduchá matrace – Prostě jen plochá matrace. Nejlepší pro pejsky, co se rádi roztahují. Je velmi praktická i na cesty. Strčíte jí do nějaké škvírky a žádný rantlík Vám nepřekáží. Samozřejmostí je dvouvrstvá matrace, voděodolný chránič a několik barevných variant potahu.

Pohovka – matrace s polovičními polstry. Je především pro pejsky, co se rádi roztáhnou, ale nějakým místečkem na položení hlavy je neurazíte. Hodí se i jako designový doplněk například do Vašeho obýváku.

2021_11_11-andy1476-1

Postel – doslova a písmene. Matrace s polstry skoro po celém obvodu. Krásný designový pelíšek mnoha barev, který udělá radost každému chlupáčovi.

2021_11_11-andy1835

Deky

Deka – dvouvrstvá sametová deka sloužící hlavně pro pejsky, kteří se rádi pohrabou než si lehnou. Můžete ji využít i jako ochranu na gauči nebo jen jako designový kousek. Zase k dostání ve všech barvách jako pelíšky a i ze stejného materiálu.

Deka z ovčí vlny – je také dvouvrstvá sametová deka, ale tentokrát je plněná ovčí vlnou Lavan. Je tedy daleko teplejší v zimě a naopak chladnější v létě. Jednoduše řečeno je to takový izolátor. A navíc neutralizuje pachy. Deka je zase k dostání ve všech barevných variantách a určitě Vás zaujme i minimalistické a vkusné logo.

Voděodolná deka – máte štěňátko nebo důchodce u kterých nevíte kdy se může stát nehoda ale chcete vkusný pelíšek do vašeho interiéru. Máme řešení. S touto dekou nesáhnete vedle. Zázrak je ve voděodolné tkanině ze 100% organické bavlny. Jako v předchozích případech je dostupná ve všech barevných variantách. Takže jí můžete koupit ve stejné barvě jako pelíšek a nic nebude poznat.

Mobedo – mobilní pelíšky pro psy

Jako poslední bych chtěla představit tuhle pecku. 100% recyklovatelný cestovní pelíšek. Přijdete do kavárny, rozbalíte pelíšek a Váš chlupáč si to užije stejně jako vy. Co bychom chtěli vypíchnout: měkká matrace s voděodolným odepínatelným obalem, jednoduché a rychlé skládání, matraci můžete buď položit na obal a nebo obal schovat dovnitř matrace, důmyslně zabudované kapsy na drobnosti, vysoce odolné proti oděru. K dostání v zelené, šedivé, růžové a modré barvě.

sustainable_travel_dog_bed_Lebeddie_0590

sustainable_travel_dog_bed_Lebeddie_0601